Se incarca...

Furnizori

Edan Instruments, INC.


EDAN Instruments, INC. este o companie profesionala High-Tech, care combina R&D, producator si distribuitor de echipamente medicale electronice avansate. Compania are cinci categorii de produse: produse pentru obstetrica si ginecologie, produse de monitorizarea pacientului, diagnostic electrocardiografie, sistem de imagistica cu ultrasunete si produse de diagnosticare in-vitro (IVD). EDAN, detine peste 80 de tipuri de produse, a devenit un furnizor de top pentru echipament medical si mentine o crestere durabila in intreaga lume.

Plasteurop


Plasteurop este producator si furnizor de elemente de camera curata pentru domenii precum: farmaceutica, biotehnologia, chimia si genetica, domenii industriale care necesita medii aseptice in care cantitatile si fluxurile particulelor necesita control. In ultimii 15 ani, Plasteurop si-a dezvoltat o gama larga de produse care intrunesc cerintele multiple de puritate la cele mai inalte standarde. Usor de curatat si dezinfectat, modular, cu conditii de lucru imbunatatite sunt proprietatile cercetare in continuu de catre Plasteurop. Cautarea constanta pentru solutii la industriile variate se afla la baza dezvoltarilor initiate de Plasteurop.

Imgrad


Camere curate sunt parte componenta a companiei IMGRAD de peste 30 de ani. IMGRAD esteproducator si furnizor de elemente de camera curata; experti in consultanta, planificare, educarea si dezvoltarea propriei productii de confectionare si montare de camere curate. Sistemul modular de camera curata pentru pereti, tavan, usi inchise ermetic, panouri vitrate, impreuna cu iluminarea de camera curata si profilurile rotunjite, permite planificarea si constructia camerei curate conform cerintelor standardelor ISO 9 si ISO 1.Sistemul modular de camera curata a fost validat si este în conformitate cu recomandarile GMP si FDA si cu standardele ISO 14644-4 si ISO 13485. Elementele camerei curate sunt fabricate in conformitate cu standardul ISO 14001 de management de mediu si pot fi complet reciclate dupa expirare
Pagini: 1 2 3 4 5 Urmatoarea Ultima
slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL