Se incarca...

Stripuri de urina Dekaphan Laura (100 buc)

Cod produs: 10008297

Stripurile de diagnostic PHAN Laura sunt destinate analizei semicantitative a urinei. Stripurile de diagnostic PHAN Laura sunt destinate pentru diagnosticarea in vitro si doar pentru uz profesional. Stripurile de diagnostic PHAN Laura se folosesc impreuna cu analizoarele de urina Laura si Laura Smart.
Parametri masurati de stripurile de urina Dekaphan Laura (10 parametri): leucocite, nitriti, pH, proteine, glucoza, urobilinogen, bilirubina, cetone, densitate specifica, sange.

Producator: Erba Lachema


Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: +40-726 30 08 11.

Asistenta online +40 21 332.76.31

Detalii despre Stripuri de urina Dekaphan Laura (100 buc)

Densitate specifica
Testul se bazeaza pe principiul schimbului de ioni, care se desfasoara intre polielectroliti si ioni prezenti in urina. Rezultatul este o schimbare de culoare a indicatorului acido-bazic, de la culoarea albastra-verzuie a urinei cu concentratii scazute de ioni, in verde si galben-verzui la urina cu concentratie ridicata de ioni, pana la galben rosiatic. Folosind acest test este posibila determinarea densitatii specifice urinei in intervalul 1000-1030. Prima urina de dimineata a unei persoane sanatoase ar trebui sa fie in intervalul 1015-1025.
Leucocite
Testul se bazeaza pe o reactie enzimatica. Suprafata de testare contine un ester indoxil, care este desfacut de esterazele granulocite. Indixilul eliberat reactioneaza cu sarea de diazoniu, formandu-se un colorit violet. Intensitatea culorii este proportionala cu cantitatea de leucocite din proba de urina testata si este evaluata dupa 120 secunde.
Nitriti
Testul se bazeaza pe conversia nitratului in nitrit prin actiunea anumitor specii de bacterii continute in urina. Testul colorimetric se bazeaza pe principiul testului Griess.
pH
Testul se bazeaza pe principiul dublului indicator oferind un interval de culori de la portocaliu la galben si de la verde la albastru si permitand diferentierea de pana la 0.5 unitati de pH in intervalul 5-9.
Proteine
Testul se bazeaza pe schimbarea indicatorului acido-bazic, cauzat de prezenta proteinelor.
Glucoza
Testul se bazeaza pe reactia oxidaza/peroxidaza specifica glucozei si este specifica pentru D-glucoza.
Cetone
Testul se bazeaza pe un principiu al lui Legal si este mai sensibil la acidul acetoacetic decat la acetona.
Urobilinogen
Testul se bazeaza pe cuplarea urobilinogenului cu un reactiv stabilizat.
Bilirubina
Testul se bazeaza pe cuplarea bilirubinei cu un reactiv stabilizat.
Sange
Testul se bazeaza pe activitatea de peroxidaza a hemoglobinei care catalizeaza oxidarea indicatorului datorita prezentei hiperoxidului organic in suprafata de diagnostic.

Accesorii si produse similare
slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL