Se incarca...

Politica de Confidentialitate


X-Lab Solutions SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.xlab.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza si cumpara produse de pe acest site, fiind inregistrata sub Nr. XXXX la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.


In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, X-Lab Solutions SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.


X-Lab Solutions SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.xlab.ro, pentru achizitia de produse, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.


In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).


Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de X-Lab Solutions SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.


Crearea contului dumneavoastra pe site-ul nostru faciliteaza accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal. X-Lab Solutions SRL primeste si inregistreaza pe serverele sale sau cele inchiriate informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dumneavoastra. Pentru utilizatorii abonati la newsletter, dezabonarea se poate face direct din ultimul newsletter primit pe adresa de email stocata de X-Lab Solutions SRL. Dezabonarea se face automat.


Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.


Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru printr-un mail la adresa: office@xlab.ro


Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, X-Lab Solutions S.R.L. le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
  • pentru a va confirma produsele si serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele aflate in portofoliul X-Lab Solutions SRL;
X-Lab Solutions poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale X-Lab Solutions SRL si ale site-ului www.xlab.ro; previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.
Atunci cand X-Lab Solutions SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.
In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai jos, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile X-Lab Solutions SRL:
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de X-Lab Solutions SRL, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- in cazul in care X-Lab Solutions SRL fuzioneaza sau este achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date este transferata noului operator.
- in cazul in care X-Lab Solutions SRL devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.


Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

X-Lab Solutions SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
  • realizarii de rapoarte / analize;
  • realizarii de informari in scopuri proprii;
  • publicarii, promovarii, ofertarii produselor din portofoliul X-Lab Solutions SRL


Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale X-Lab Solutions SRL


Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apartinand X-Lab Solutions SRL, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora X-Lab Solutions SRL nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand X-Lab Solutions SRL.


Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail.
slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL