Se incarca...

Furnizori

Convergent Technologies


Convergent Technologies este un lider in devenire in domeniul solutiilor integrate de asistenta medicala. Compania face tot posibilul sa ofere solutii de ingrijire medicala inovative si cost-eficiente, permitand oamenilor sa traiasca vieti mai sanatoase.
Testele de diagnostic si sistemele de ultima generatie se concentreaza pe detectarea timpurie, screening, evaluare si monitorizare a bolilor.
Gama “elegance” de aparate de monitorizare a glucozei din sange si a presiunii sangelui permit o monitorizare mai usoara si mai eficienta a diabetului si a problemelor care decurg din presiunea sangelui.
Echipamentele de laborator “Convergys” si-au castigat acceptarea la nivel mondial in cadrul laboratoarelor.
Sistemul de management al calitatii este conform cu cerintele standardului ISO 13485:2003.
Orientarile prevazute de CE 93/42/EWG pentru produse medicale si CE 98/79/EG pentru produse de diagnosticare in vitro sunt respectate pe deplin.

BEN


Ben S.r.l. este o companie independenta, bazata pe tehnologii bio-imuno chimice. Fondatorii au pus bazele la Milano - Italia in 1987, acestia find in continuare proprietarii companiei. Activitatea se concentreaza pe cercetare, dezvoltare, productie si vanzare de reactivi de biochimie, imunochimici si chimici pentrul laboratoare de analiza, in special pentru analize clinice.
Angajarea in competitia pe piata mondiala a permis companiei sa atinga performante excelente. Printr-o inovatie continua in productie si metodele de analiza, BEN a devenit rapid unul dintre producatorii lideri din Europa pentru multe din produsele sale, inclusiv in pietele de nisa ca furnizor referential. Printre clienti se numara industria farmaceutica si bio-tehnologica, cea veterinara si de diagnostic, operand pe piata IVD (Diagnosticare In Vitro).
Departamentul de cercetare si dezvoltare este inima si motorul firmei Ben, permitand oferirea de noi reactivi catre clienti, produse speciale la cerere si aplicatii pentru cele mai uzuale analizoare automate.

LDS Labor Diagnostik Systeme GmbH


Compania LDS a fost fondata in anul 2010. Scopul acesteia este de a oferi suport companiilor mici si mijlociii producatoare de echipamente medicale si de laborator in lansarea produselor acestora pe piata germana si la nivel mondial.
Compania se bazeaza pe o experienta de peste 10 ani de distributie in domeniul medical, echipamente de laborator si consumabile aferente. Clientii pun accent pe profesionalismul acestei companii nu doar in procesul de vanzare si instruire oferit la instalarea analizoarelor, ci si pentru suportul si supravegherea oferite dupa vanzare.
Majoritatea furnizorilor sunt localizati in Germania, acestia detinand toate aprobarile necesare si certificari precum DIN ISO 9001, 13485 si CE. Toti producatorii sunt bine cunoscuti de multi ani pentru inalta calitate si cunostintele necesare in producerea echipamentelor. Acestia pot reactiona la dorintele / cerintele clientilor intr-un interval de timp foarte scurt, ideile inovatoare fiind integrate rapid.
slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL