Se incarca...

Furnizori

DAS


DAS este o companie italiana, cu sediul in Palombara Sabina, un mic oras la nord-est de Roma, la poalele Muntelui Gennaro. Firma, fondata in 1977, cu un personal de aproximativ 50 de persoane, lucreaza in principal in sectorul instrumentelor electro-medicale robotizate.
Punctele tari ale companiei sunt proiectarea si constructia, dezvoltarea software si producerea de masini automate complexe cu o mare valoare inovativa.
Experienta dobandita prin cooperarea cu institute de cercetare si alte companii majore, au dus la dezvoltarea firmei si cresterea sa continua. Folosirea celor mai avansate echipamente si instrumente, precum si angajamentul personalului, care urmareste filozofia de inovare a companiei, sunt factorii ce contribuie la realizarea de produse de prestigiu si prin urmare, la succesul international al companiei DAS.
Recent, DAS si-a canalizat actiunile si marea majoritate a resurselor in dezvoltarea de aparate originale, cu o tehnologie inovativa, in special in domeniile: chimie clinica, pediatrie si imunometrie.
Mai exact, DAS a creat sisteme automate originale pentru procese pe microplaci ELISA, si slideuri pentru imunofluorescenta IFA. Politica comerciala a companiei este orientata catre vanzarea produselor sale pe piata internationala prin intermediul distribuitorilor.

MPW


Multi ani, compania a fost cunoscuta sub numele de "Mechanika Precyzyjna", producator de echipamente de laborator, masurare si control, inclusiv balante analitice.
Timp de peste 50 de ani, aceasta s-a specializat treptat in fabricarea de centrifuge. De multe ori, centrifugele MPW au fost premiate cu medalia de aur la Targul International de Echipamente Medicale "SALMED" si medalii la Targul International EuroLab in Varsovia in 2004 si 2006.
Compania angajeaza ingineri foarte calificati care isi folosesc cunostintele, experienta, precum si ultima tehnologie in materie de calculatoare, pentru a proiecta generatii noi de centrifuge MPW. Utilizand tehnologii moderne de fabricatie si echipamente-masini avansate, MPW ofera dispozitive care indeplinesc standardele secolului 21, satisfacand cerintele in crestere a utilizatorilor din Polonia precum si din alte tari din intreaga lume.
In acest moment "MPW Instrumente Medicale" a cunoscut succesul si pe pietele straine. Compania a obtinut certificatele ISO 9001:2000 si ISO 13485:2003 + AC:2007, iar toate produsele poarta marcajul CE.
Multumita determinarii si eforturilor de modernizare e echipamentelor, asigurand calitatea lor ridicata, compania castiga clienti in intreaga lume. Exporturile au atins 70% din totalul vanzarilor de produse MPW.
Momentul crucial al povestii de success a fost prezentarea unei noi serii de centrifuge cu motoare inductive si sisteme de control al microprocesorului, de ultima generatie, la Expozitia Internationala de Echipamente de Laborator ACHEMA 2000 in Frankfurt. Din acest moment, compania a participat in mod regulat nu doar la ACHEMA, dar si la MEDICA in Dusseldorf, unde prezinta noi generatii de centrifuge.

Diametra


Compania Diametra este dedicata sa furnizeze produse de calitate si cel mai inalt nivel de servicii, in segmentele sale tinta de diagnosticare. Prin inovatie si angajament total, compania face eforturi pentru a crea valoare pentru oameni, clienti si pentru actionari.
Ca si organizatie, tinteste continuu catre inovare, nu doar prin produsele aduse pe piata, dar si prin interactiunea cu clientii.
Reputatia companiei Diametra se bazeaza pe increderea pe care clientii o acorda produselor. Aceasta se asigura intotdeauna de reciprocitatea acestui lucru, prin fiabilitatea ofertei, care este intarita de cunostintele si experienta personalului companiei.
Diametra este o organizatie atenta si responsabila, dedicata oamenilor sai, clientilor si furnizorilor. Cu o vasta experienta in industria diagnosticarii, compania a dezvoltat o intelegere solida fata de nevoile partenerilor sai.
slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL