Se incarca...

Furnizori

Micros


Compania Micros este localizata in districtul 12 din Viena. In timpul monarhiei austriece pe locul sediului firmei se afla o hala de productie pentru seifuri bancare lucrate manual, care in ultimii ani a fost daramata, iar birourile celor de la Micros i-au luat locul. Compania Micros a fost infiintata in februarie 1994; aceasta produce si livreaza in principal microscoape si microtoame pentru laboratoare medicale si tehnice, dar si pentru aplicatii in domeniul industrial si al biologiei medicale. Succesul produselor se datoreaza design-ului ergonomic si elementelor inovatoare de optica pentru diverse aplicatii. Micros este o companie mica, dar flexibila. Acest lucru permite concentrarea pe calitatea serviciilor oferite clientilor si adaptarea la cerinte sau solicitari speciale.
Initial, Micros a fost infiintata pentru vanzarea de microscoape de inalta rezolutie la preturi rezonabile, mai ales in Austria. In anul 2004 Micros celebreaza cea de a 10-a aniversare, moment in care deja acopera cu succes vanzarile de microscoape aproape in fiecare tara. Austria este o destinatie de afaceri destul de atractiva – indicatorii care contribuie la succesul sau fiind stabilitatea politica, standardul de viata ridicat si o rata de inflatie foarte mica. Un alt beneficiu il reprezinta faptul ca Austria este una din cele mai stabile tari ale UE din punct de vedere financiar.
Societatea regala britanica de microscopie, unde Micros este unul din membrii, este singura societate internationala de microscopie, care numara printre membrii alesi microscopisti din toata lumea. Istoria RMS este lunga si remarcabila. Apartenenta ca membru, permite ca Micros sa fie la curent cu ultimele idei si progrese in materie de microscopie.
Calitatea este indiscutabil cel mai important factor de succes in viziunea concurentei europene si a globalizarii progresive. Certificatul de sisteme de management ISO 9001 care se ridica la standarde internationale, joaca un rol major in calificarea companiei drept un distribuitor de incredere pentru potentialii clienti.

Timesco


Compania Timesco of London a fost infiintata in anul 1964 de catre Cpt. M.F. Bhatti cu 200 de lire sterline si un contract de chirie pe termen scurt pentru un magazine de 300 metri patrati vizavi de Spitalul Middlesex din Londra. Cu peste 50 de angajati in sediul central din Basildon, Essex la momentul actual, compania este astazi recunoscuta ca fiind una din cele mai inovatoare companii din domeniul medical si chirurgie din Marea Britanie.
Punctul de plecare al companiei a fost fabricarea de instrumente chirurgicale pentru cele mai renumite branduri de echipamente englezesti, dar dezvoltandu-se, si-a creat propria echipa de vanzari directe si a furnizat produsele sub marca proprie. Astazi, Timesco este inca o afacere de familie care s-a extins in domeniul anesteziei, pediatriei, echipamentelor de urgenta si diagnosticare pentru a complementa linia de produse chirurgicale.
Scopul companiei este de a satisface nevoile de asistenta medicala a tuturor consumatorilor din intreaga lume, de a dezvolta noi tehnologii care sa salveze si sa imbunatateasca calitatea vietii, respectand in acelasi timp cele mai inalte standarde de calitate si siguranta a produselor.

ClimasLab


Compania ClimasLab lucreaza in domeniul controlului climatic inca din 1985. Sunt singurii producatori de congelatoare cu temperaturi de pana la -80 grade Celsius din Spania. In prezent, compania a marit gama de produse la congelatoare cu plasma, incubatoare, camere de crestere, frigidere de laborator, frigidere banca de sange, etc.
In anul 2000 Climas s-a extins pe piata internationala, participand la diverse expozitii si targuri din intreaga lume.
In prezent, compania se bucura deja de o distributie extinsa in peste 50 de tari. Angajamentul Climas se reflecta in satisfacerea clientului; strategia lor este reprezentata de flexibilitatea de a adapta echipamentele la cerintele clientului, iar succcesul lor consta in a fi,
de mai bine de 20 de ani, un competitor de temut pe piata extrem de dificila a echipamentelor de laborator.
slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL