Se incarca...

Furnizori

Origio


“La sfarsitul zilei, totul este despre viata; oportunitatea pentru vieti noi sau mai bune. Viata este totul. Acesta este lucrul pe care noi il sustinem.” – motto ORIGIO
Prin inovare si dezvoltarea produselor, compania isi propune sa ajute ca visul numarul 1 al oricarui cuplu cu probleme de fertilitate sa se adevereasca. ORIGIO este lider in furnizarea de solutii tehnologice inovative pentru reproducerea asistata, care imbunatatesc activitatea profesionistilor din domeniul reproducerii asistate pentru beneficiul familiilor.
Avand 13 filiale si un numar si mai mare de distribuitori, ORIGIO este o prezenta puternica la nivel mondial, cu un portofoliu larg de produse pentu piata tehnologiilor de reproducere asistata si a castigat o reputatie crescuta printre liderii de opinie si clienti, prin performanta produselor oferite si profesionalismul programelor de instruire.
In iunie 2012, ORIGIO a fost achizitionata de CooperSurgical, parte din The Cooper Companies.
CooperSurgical este un lider in produse de ingrijire pentru femei, luand contact cu piata IVF prin intermediul SAGE® - o forta puternica pe piata globala de medii IVF, cu produse dezvoltate de doctoral Patrick Quinn.
CooperSurgical si ORIGIO au impartit aceeasi viziune de a oferi produse cu puterea de a schimba viata, iar prin achizitia ORIGIO, CooperSurgical a devenit liderul global pe intregul domeniu de tehnologie de reproducere asistata, nu doar in mediul IVF.

MIR


MIR este o companie tanara si dinamica, a carei misiune este de a dezvolta si fabrica dispozitive şi sisteme medicale care sa faciliteze spirometria de calitate la costuri rezonabile. MIR proiecteaza, dezvolta, produce si vinde in intreaga lume spirometre portabile si dispozitive si sisteme de telespirometrie cu un grad ridicat de inovare tehnologica si functionala.
Echipa de cercetare interna se bucura de o vasta experienta in domeniul de testare al functionalitatii pulmonare, care dateaza inca din 1980.
Astazi, MIR este unul din liderii de pe piata mondiala a dispozitivelor de diagnosticare in spirometrie. Compania dezvolta si produce dipozitive inovatoare, software, plus solutii pentru aplicatii de telemedicina.
Produsele companiei se bucura de o reputatie de neegalat pentru precizia si fiabilitatea lor, atat in randul specialistilor in functionalitatea pulmonara dar si in randul profesorilor universitari si ai altor lideri de opinie la nivel mondial.
MIR este mandra sa numere printre clientii sai companii bine-cunoscute in sectorul dispozitivelor medicale care au ales MIR ca partener industrial pentru OEM (marca proprie) de aprovizionare, pentru a extinde gama lor de produse de diagnosticare.
MIR este bine-pozitionata la nivel mondial: produsele sunt vandute in mai mult de 70 de tari, inclusiv in multe tari cu un nivel foarte competitiv in ceea ce priveste domeniul tehnologic.
Siguranta produselor si sistemele de calitate MIR sunt verificate si certificate atat de catre organizatiile de specialitate nationale, cat si de cele internationale independente.

Raypa Espinar


R. Espinar este o companie spaniola dedicata fabricarii de instrumente si echipamente de laborator inca din 1970. In tot acest timp, politica companiei a devenit aceea de a garanta calitatea si durabilitatea la un pret rezonabil. Reteaua de vanzari a companiei acopera mai mult de 60 de tari din toata lumea, sustinand astfel obiectivul companiei de extindere.
Amplasamentele companiei situate in Terrasa sunt echipate cu tehnologii adecvate dezvoltarii, fabricarii si asamblarii complete a produselor din portofoliul companiei.
In plus fata de cele mentionate mai sus, pentru a garanta servicii de calitate la nivel mondial, R. Espinar este o companie certificata ISO 9001.
slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL