Se incarca...

Furnizori

Radiometer


Radiometer este un important furnizor de solutii avansate de testare, cu produse vandute in mai mult de 100 de tari. Cu mai bine de 50 de ani in urma, Radiometer a introdus pe piata mondiala testarea de gaze in sange, reprezentand un progres semnificativ care a schimbat si imbunatatit domeniul de ingrijire al pacientului, extinzandu-se si mai mult, pana la monitorizarea transcutanata si testarea markerilor cardiaci, de coagulare si infectie. Acestea sunt produse si servicii care au ca scop de a aduce puterea simplicitatii clientilor. Produsele si serviciile companiei simplifica si automatizeaza toate fazele de testare in domeniul ingrijirii pacientilor, astfel incat spitalele sa obtina rezultate rapide, sa reduca volumul de munca si riscul de erori si de a imbunatati eficienta costurilor.
Valoarea propusa de companie este rezumata de sloganul: mai simplu, mai rapid, mai bine.
• Radiometer dezvolta solutii de testare in ingrijirea acuta in ceea ce priveste testarea gazelor in sange, monitorizarii transcutanate si a testarii markerilor cardiaci, de coagulare si infectie.
• Radiometer ofera solutii pentru laborator si puncte de prim ajutor, precum si pentru monitorizarea pacientilor,
• Este lider mondial in testarea de gaze in sange
• Produse vandute in mai mult de 100 de tari
• Sediul companiei: Copenhaga, Danemarca
• Numarul filialelor la nivel mondial: 15
• Numarul angajatilor: mai mult de 2000 in intreaga lume

EKF Diagnostics Holdings plc


Primele 3 litere ale denumirii EKF provin din cuvintele germane care inseamna:” dezvoltare, constructie si productie”, acestea fiind si principalele domenii ale afacerii. Fondata in 1990, compania s-a extins continuu si si-a mutat sediul in 1996 la Barleben, langa Magdeburg.
Asadar, EKF Diagnostic Gmbh si-a construit drumul de a fi lider de piata, incepand cu introducerea primului dispozitiv de analiza pentru glucoza si lactat, BIOSEN, la inceputul anilor ‘90. Bazata pe o colaborare stransa si pe termen lung, in 2004 a fost preluata si linia de productie pentru analizoare de glucoza si lactate a Eppendorf AG, Hamburg. Odata cu seria de analizoare BIOSEN C_line si S_line, compania a devenit recunoscuta la nivel mondial prin seria de instrumente medicale, oferind tehnologie la cel mai inalt nivel.
Foarte populara este, de asemenea, si seria de fotometre Hemo_Control si Hemo_Speed care satisface cerintele centrelor de donari de sange, cabinetelor medicilor de familie si laboratoarelor mici. Un nou standard pentru determinarea hemogoblinei si a hematocritului este stabilit odata cu microcuvetele special concepute. Optiuni de conectivitate inteligenta si optiuni de software completeaza aceasta gama de produse prezentata, concepute pentru a satisface nevoile in crestere ale pietii.
Toate produsele corespund normelor CE, sunt inregistrate in multe tari in functie de cerintele locale specifice si certificate in Germania cu EN ISO 13485. O retea de cooperare extinsa cu importanti producatori internationali si partenerii din industrie asigura o compatibilitate la nivel inalt cu produsele de terta parte.
Reprezentata de distribuitori competenti din toata lumea, EKF Diagnostic GmbH garanteaza asistenta individuala pentru fiecare client in parte si servicii post-vanzare verosimile. Importanta activitatii de export este subliniata de prezenta companiei la diferite targuri si congrese din Europa de Est si Vest, Asia, tarile golfice si Statele Unite ale Americii: “ Creat in Germania, prezent in toata lumea”.

Erba Lachema


Erba Lachema s.r.o. este o companie cu 40 de ani de traditie in dezvoltarea, producerea si vanzarea de produse pentru analiza urinei, biochimie si identificarea bacteriilor. Misiunea acestora este de a oferi calitate inalta si produse usor accesibile pentru o analiza fiabila, rapida si comfortabila, pentru diagnosticarea corecta si scurtarea timpului de tratament al pacientului.
Multumita combinatiei dintre dezvolatrea proprie precum si cea a partenerilor din Europa de Est si de Vest, este posibila oferirea unui spectru mare de produse progresiste, concentrate pe o analiza de mare incredere, impreuna cu utilizarea usoara si fiabila.
Marca CE si certificatele ISO 9001:2000 si ISO 13485:2003 emise de Lloyd’s Register Quality Assurance confirma inalta calitate si standard a produselor.
Si mai mult, se ofera suport tehnic excelent pentru produsele furnizate. Suportul oferit se bazeaza pe o lunga experienta in dezvoltarea si producerea de produse de diagnosticare precum si pe sistemul de management al calitatii in laborator.
In afara de produsele vandute sub aceasta marca, compania se concentreaza de asemnea si pe productia sub nume importante, in special din vestul Europei.
slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL