Se incarca...

Testarea creatininei si a ureei cu ajutorul analizorului ABL90 Flex Plus

ABL 90 FLEX PLUS reprezinta unicul analizor de gaze din sange, de pe piata, capabil sa masoare, pe langa parametrii disponibili pe ABL90 FLEX, creatinina si ureea. In plus, noul analizor de la RADIOMETER ofera si rezultate cu privire la un panou larg de parametri derivati, printre acestia regasindu-se si GFR (rata de filtrare glomerulara). Acest indice constituie o componenta a functiei excretorii, insa in acelasi timp, GFR este recunoscut ca cel mai bun indicator global al functiei renale deoarece, in general, este redus dupa o alterare structurala importanta si aproape toate celelalte functii ale rinichiului scad in paralel cu GFR in afectiunile renale cronice.
 
In cazul in care se doreste ca volumul esantionului sa fie mic, dar nevoile de diagnosticare sunt mari, analizorul de gaze din sange ABL90 FLEX PLUS ofera perspective importante, avand un timp de raspuns de 35 de secunde.
 

Probele necesare unei viitoare analize pot fi prelevate de la nivel arterial, venos, cordon ombilical sau scalp fetal. Oferind aceste posibilitati, din punct de vedere al tipurilor de probe, analizorul este potrivit pentru departamentele de primiri urgente si terapie intensiva neonatala.

Indiferent de tipul probei, analizorul de la RADIOMETER accepta ca si recipiente de recoltare: seringi capilare sau tuburi de testare fara adaptor.
 
Acesta vine insotit de conectivitate IT avansata si de management automat al calitatii pentru varianta in care este nevoie de utilizare la punctul de ingrijire. In acest caz, conectivitatea IT la sistemul de management AQURE, al punctul de ingrijire, poate fi folosita ca o parte a solutiei automate, pusa la dispozitie de catre RADIOMETER.
 
Functionalitatea oferita este de aproximativ 22 de ore pe zi, cu un debit de 44 de probe pe ora.  Bateria incorporata confera echipamentului o autonomie de 2 ore.
 
Cu o proba de sange de 65 µl, analizorul de tip ABL 90 FLEX PLUS ofera informatii cu privire la 19 parametri direct masurati. Folosind optiunea Micro Mode, se pot obtine aceleasi informatii, dar cu un volum mai mic de proba, de numai 45 µl.
 
In concluzie, analizorul ABL 90 FLEX PLUS reprezinta un instrument util in domeniul Point of Care intrucat ofera rezultate rapide, introduce ca si parametri direct masurati urea si creatinina, este usor de utilizat, iar fluxurile de lucru sunt optimizate. 

slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL