Se incarca...

Spirolab III si Spirolab New


De-a lungul timpului, compania Medical International Research/Italia a dezvoltat gama Spirolab, care a evoluat de la varianta Spirolab I, la Spirolab II si apoi la cea actuala, reprezentata de Spirolab III si Spirolab New.

Acestea sunt dotate cu o interfata extrem de usor de utilizat si cu o navigatie intuitiva. Intregul proces, de la introducerea datelor pacientului, efectuarea testului si pana la obtinerea rezultatului, este usor de parcurs si de realizat.


Sunt spirometre de ultima generatie, pentru diagnostic rapid, dotate cu ecran grafic color de inalta rezolutie.  Vin insotite de software-ul Winspiro PRO, prezinta interfata RS232/USB/BT, cablu de alimentare si geanta de transport.


Deservesc o gama larga de aplicatii si sunt ideale atat pentru uz pediatric, cat si pentru screeningul la adulti. Totodata, dispun si de un modul optional pentru diferite teste de oximetrie.

In concluzie, Spirolab III si Spirolab New sunt spirometre inovative, durabile, usor de utilizat, care ofera informatii esentiale pentru diagnosticarea corecta si monitorizarea afectiunilor respiratorii. 

slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL