Se incarca...

Spirodoc


Spirodoc este un dispozitiv ce inglobeaza 4 sisteme independente intr-unul singur: spirometru cu ecran tactil, pulsoximetru inteligent ce permite afisarea rezultatelor pe ecran, accelerometru 3D care ofera analiza miscarii, modul de tip chestionar pentru controlul simptomelor la domiciliu. Din punct de vedere al functionalitatii, este identic cu spirometrul Spirotel, diferenta dintre cele doua modele fiind portul GSM.


Spirometrul Spirodoc, pus la dispozitie de catre compania Medical International Research / Italia (MIR), prezinta doua tipuri de monitorizare: pentru pacient si pentru medic. Dimensiunile reduse si cumulul de functii fac din acest model un spirometru ideal pentru reabilitare, telemedicina si teste clinice, fiind un echipament esential in cabinetele de pneumologie si cardiologie.

Modulul de pulsoximetrie permite vizualizarea undei pletismografice, masurarea SpO2, si a frecventei pulsului. Spirodoc poate estima aportul de oxigen, necesar pacientului afectat de boli respiratorii, dupa efectuarea unui test simplu de mers pe jos timp de 6 minute (6MWT).

Testarea este posibila cu ajutorul senzorului triaxial inclus, ce ajuta la corelarea nivelului de saturatie cu activitatea fizica. Conform celor mai recente studii, in cazul pacientilor cu boli respiratorii, este esentiala identificarea nivelului de efort depus in timpul etapei de reabilitare.

Acest model de spirometru respecta ghidul UE, privind telemedicina si bronhopneumopatia cronica obstructiva (BPOC), referitor la:

·         testarea functiei respiratorii (spirometrie);
·         analiza desaturarii (pulsoximetrie);
·         chestionar zilnic (jurnal simptome);
·         masurarea rezistentei la efort (accelerometrie 3D).

Pachetul standard contine urmatoarele accesorii: turbina de unica folosinta sau reutilizabila, senzor de oximetrie pentru adult, CD cu softwar-ul Winspiro PRO, cablu USB, baterie litiu-ion reincarcabila, clip nazal, geanta pentru transport si CD cu manual de utilizare.

slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL