Se incarca...

Spirobank II


Spirometrul Spirobank II face parte din categoria spirometrelor portabile puse la dispozitie de catre compania Medical International Research / Italia. Prezinta o interfata functionala si accesibila utilizatorului, fiind disponibil in patru variante comerciale: Smart, Basic, Advanced si Advanced Plus.

Pe langa informatiile oferite de un spirometru clasic, cu un astfel de aparat se poate estima varsta plamanilor si beneficiile renuntarii la fumat prin valorile masurate. Testele realizate sunt analizate direct pe ecran, fara a mai fi necesara conectarea la un computer.

In plus, Spriobank II Advanced poate efectua teste in timp real utilizand o conexiune tip wireless. In mod intrinsec, se poate deduce faptul ca acest spirometru este ideal pentru cabinetele medicilor de familie, fiind un mini-laborator portabil pentru specialistul pneumolog.

De asemenea, este util in sectiile de neonatologie, la diagnosticarea imediata a bronsiolitei.
 
Cu ajutorul unui modul auxiliar de oximetrie, atasat la configuratia standard, se efectueaza un test, cu peste 45 de parametri returnati, incluzand ANTE si POST bronhodilatator.

Conexiunea prin Bluetooth este o caracteristica standard, permitand spirometrului o integrare usoara cu diverse platforme externe.

Totodata, Spirobank II poate functiona individual sau conectat la un computer cu Windows, prin USB sau Bluetooth. Testele de spirometrie si oximetrie, efectuate cu Spirobank II, pot fi descarcate ulterior cu ajutorul software-ului WinspiroPRO pentru o analiza detaliata. Cu WinspiroPRO, se pot vedea, in mod automat, datele de oximetrie transmise in functie de tipul de testare ales (Spot, 6MWT, test somn).

Avand in vedere beneficiile oferite de Spirobank II, putem spune ca acesta este indispensabil la evaluarea caracteristicilor pulmonare, fiind standardul de referinta in domeniul spirometriei portabile.

slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL