Se incarca...

Simpozionul de Embriologie Bucuresti (BES 2017)


X-LAB SOLUTIONS are placerea de a va invita la Simpozionul de Embriologie, ce se va desfasura in  perioada 4-5 noiembrie, la Hotel Class din Bucuresti.
 
La acest eveniment, vom fi prezenti pentru discutii, dezbateri si prezentari ale noilor furnizori introdusi in portofoliu: Research Instruments, K-Systems, Wallace.

Produsele puse la dispozitie de catre aceste branduri de renume, prin intremediul X-LAB SOLUTIONS, sunt capabile sa asigure o calitate ridicata a procedurilor desfasurate in laboratorul dumneavoastra.

Totodata, la standul X-LAB SOLUTIONS, va putem oferi solutii complete pentru laboratoare FIV, camere curate si unitati de ingrijire intensiva neonatologica.

Toti cei care se vor prezenta la standul nostru vor putea participa gratuit la tombola organizata in cele doua zile ale evenimentului. Premiul va consta intr-un training pentru embriologi, la producatorul Origio, in Danemarca. Desemnarea castigatorului va avea loc pe data de 5 noiembrie 2017.

Programul simpozionului va cuprinde o gama larga de subiecte din domeniul reproducerii umane asistate, a infertilitatii si ginecologiei; subiecte abordate de catre distinsi membri ai comunitatii medicale nationale si internationale.

slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL