Se incarca...

Principiile masurarii transcutanate

Monitorizarea transcutanata este o tehnologie inovatoare, extrem de precisa. Acest tip de monitorizare reprezinta, in esenta, alegerea unui monitor de oxigenare (tcpO2) si ventilare (tcpCO2), monitor ce trebuie sa-si indeplineasca functia in mod continuu si non-invaziv. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unui senzor aplicat pe corp. Astfel, gazele sangvine care difuzeaza prin piele pot fi detectate si estimate.

Ca urmare a faptului ca monitorul ofera informatii vitale in timp real, se pot lua masuri imediate atunci cand este necesar pentru a imbunatati siguranta si confortul pacientilor. Pentru detalii suplimentare referitoare la principiile care stau la baza masurarii transcutanate, puteti accesa urmatorul link: https://youtu.be/N345s1Yphbs.

Monitoarele TCM de laRadiometer raporteaza orice modificare a absorbtiei de oxigen, a eliminarii dioxidului de carbon (de transport si de eliberare) care se reflecta in valorile tcpO2 si tcpCO2.

Toate monitoarele Radiometer includ tutoriale si mesaje de ghidare a utilizatorului, simplificand astfel modul de operare. Aparatele sunt mici si usor de transportat, au baterie incorporata, fapt ce permite monitorizarea pacientilor chiar si pe durata transportului. O memorie integrata de date permite descarcarea masuratorilor pe un PC sau exportarea acestora pe un stick USB, in scopul unei analize ulterioare mai amanuntite. Este important de mentionat faptul ca acestea pot fi conectate direct la o imprimanta.

 

Ca si exemplu concludent, in scopul mai sus mentionat, monitorul transcutanat TCM5 FLEX asigura masurarea precisa si continua a starii de oxigenare si ventilare a pacientilor nou-nascuti, a copiilor, a pacientilor adulti  de la terapie intensiva (ICU) si a celor care au suferit de ventilatie non-invaziva (NIV). De asemenea, monitorul dispunde de o caracteristica speciala prin care controleaza automat atat temperatura senzorului, cat si durata de aplicarea a acestuia pe piele. In concluzie, monitorul TCM5 FLEX reprezinta o solutie intuitiva pentru monitorizarea transcutanata, concentrandu-se pe sprijinirea fluxurilor simplificate de lucru.

Pentru a vedea modul concret de functionare, va rugam sa accesati linkul de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=ArdSK04Vmj8.

 

slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL