Se incarca...

Minispir

Spirometrul simplificat Minispir, pus la dispozitie de catre compania Medical International Research / Italia (MIR), prezinta o interfata functionala si accesibila utilizatorului, fiind disponibil in doua variante comerciale: New si Light. Ambele modele se conecteaza direct la portul USB al PC-ului si vin insotite de software-ul WinspiroPRO.

Printre caracteristicile cheie ale acestui model se numara:

-      buclele debit / volum in timp real,
-      curbele volum / timp cu o gama larga de parametri selectabili,
-      posibilitatea de estimare a varstei plamanului (ELA).

Interpretarea avansata a testelor de spirometrie face ca screening-ul pentru bronhopneumopatia cronica obstructiva (BPOC) si astm sa fie mult mai intuitiv.

Sistemul brevetat de MIRpermite utilizarea unui meniu motivational pentru copii direct pe ecran. Acesta contribuie la cresterea confortului pacientului, in timpul unui test de spirometrie, si este util, in special, in sectiile de ingrijire primara pediatrica din ambulatoriu.

Cele doua modele, Minispir New si Minispir Light, sunt compatibile cu turbinele de unica folosinta FlowMIR, iar pentru varianta New se pot folosi si turbinele reutilizabile.

Benefiicile oferite de Minispir vin in spirjinul evaluarii caracteristicilor pulmonare si fac din acest model o referinta in domeniul spriometriei portabile.

slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL