Se incarca...

Masurarea hemoglobinei glicozilate


HemoCue HbA1c 501 este un sistem de tip Point of Care, rapid si usor de utilizat, pentru testarea hemoglobinei glicozilate (HbA1c). Este un test complet automatizat pentru monitorizarea eficienta a diabetului zaharat. HbA1c reprezinta forma glicata a hemoglobinei, fiind testata pentru a stabili cantitatea medie de glucoza prezenta in sangele pacientilor, in ultimele trei luni.

Prin utilizarea analizorului HemoCue HbA1c 501 nu mai este necesara trimiterea esantioanelor de sange la laborator si asteptarea rezultatului, procedura de durata care intarzie tratamentul pacientilor.

HemoCue HbA1c 501 ofera informatii utile pentru managementul diabetului prin identificarea nivelurilor de glucoza si monitorizarea efectului medicatiei, usurand si eficientizand procesul de lucru.

In primul rand, ofera un flux de lucru sigur pentru o ingrijire excelenta a pacientului diabetic. Fiecare pas al testului este simplificat pentru a minimiza erorile umane. Fiecare element, de la marimea analizorului pana la depozitarea si manipularea cartuselor de testare, este proiectat pentru a furniza un rezultat fiabil.

Testarea HbA1c include doar cativa pasi simpli. Metoda utilizata, afinitatea boronatului pentru determinarea procentuala de HbA1c din sangele integral, fiind lipsita de interferente, nu este afectata de derivatiile hemoglobinei. Interferenta apare atunci cand o substanta sau un proces modifica, in mod fals, rezultatul analizei si poate duce la teste suplimentare, diagnostice incorecte si tratamente cu rezultat nefavorabil pentru pacienti.

In final, acuratetea rezultatului, data de verificarea si calibrarea din fabrica a analizoarelor HemoCue, conduce la rezultate corecte si repetitive, asigurand tratamentul adecvat al pacientilor.

slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL