Se incarca...

Manipularea materialului genetic cu ajutorul Integra 3TM


Atat la nivel celular cat si molecular, manipularea materialului genetic reprezinta o procedura foarte complexa si orice eroare aparuta, la acest nivel, are consecinte grave asupra rezultatului final.
 
Pentru cuplurile care se confrunta cu probeme legate de calitatea sau numarul scazut de celule se practica Injectarea Intracitoplasmatica de Spermatozoizi (ICSI).
 
In acest caz, embriologul alege cel mai bun spermato­zoid si, cu ajutorul unui mi­cromanipulator, il introduce in cel mai sanatos ovocit. De aici, putem deduce importanta calitatii si acuratetii unui astfel de sistem.
 
Fiecare detaliu al micromanipulatorului Integra 3™ este orientat catre un singur scop, acela de a asigura crearea celor mai bune conditii posibile pentru ICSI si pentru manipularea probei.
 
Intr-un laborator de Reproducere Umana Asistata temperatura si timpul sunt doi parametri critici. Micromanipulatorul, pus la dispozitie de catre firma Research Instruments, este dotat cu un joystick ultrareceptiv, fiind astfel rapid si usor de utilizat datorita acestui mecanism avansat.
 
Totodata, sistemul permite modificarea unghiului si implicit a micropipetelor in cateva secunde, lucru ce poate transforma eficienta laboratorului peste noapte. Prin marirea etapei de incalzire integrala cu 40%, pastrand totodata amprenta la un nivel minim, se asigura mentinerea zonei de lucru la un nivel optim de organizare.
 
In momentul efectuarii procedurilor de micromanipulare, precizia este extrem de importanta. In acest sens, Integra 3™ ofera cea mai buna miscare posibila pe axa XYZ.
 
Caracteristica esentiala a micromanipulatorului este fluxul de aer cald prin placa centrala, ceea ce inseamna ca antena poate mentine temperatura corecta pe tot parcursul procedurii. Caracteristica contorului a fost imbunatatita pentru miscarile grosiere, precum si avertizarea pentru indicatorul inaltimii manipulatorului la unghiuri fine.
 
Din punct de vedere al compatibilitatii cu un microscop, Integra 3™ permite utilizarea atat cu microscoapele din familia Nikon, cat si cu cele de la Olympus, Leica sau Zeiss.
 
In concluzie, micromanipularea cu ajutorul sistemului Integra 3™ conduce la obtinerea unor rezultate precise, sigure si usor de interpretat.

slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL