Se incarca...

Incubatoarele pentru embrioni si procesul de fertilizare

Incubatoarele din laboratorul de Fertilizare In Vitro (FIV) joaca un rol esential in asigurarea unui mediu de cultura stabil si adecvat dezvoltarii embrionare si a rezultatelor clinice. Ca urmare a progreselor tehnologice, sunt disponibile mai multe tipuri de incubatoare. Analiza variabilelor unui incubator, cum ar fi stabilitatea temperaturii, atmosfera si umiditatea gazului, precum si intelegerea diferitelor abordari utilizate de fiecare dispozitiv, pentru a regla aceste variabile, este critica. In plus, o examinare cuprinzatoare a studiilor clinice, care compara diferite incubatoare, poate oferi o perspectiva asupra eficientei acestora.
 
Alti factori, atat tehnici, cat si practici, trebuie luati in considerare la alegerea unui incubator. Este important de mentionat faptul ca un management adecvat (inclusiv volumul de pacienti si fluxul de lucru) este esential pentru optimizarea functiei oricarui incubator, indiferent de tehnologia incorporata. Toate acestea evidentiaza rolul incubatorului si analizeaza variabilele cheie ale mediului ce trebuie controlate.   
 
In timp ce rapoartele existente indica faptul ca incubatoarele mai mici, de tip benchtop, furnizeaza o recuperare mai rapida a variabilelor de mediu, nu exista un avantaj clar al vreunui incubator pe baza rezultatelor clinice.
 
Pentru clinicile cu un volum de lucru > 300 proceduri/an, sunt adecvate fie mai multe incubatoare benchtop, fie incubatoarele cu o capacitate mare care respecta toate normele unui astfel de echipament. In acord cu rapoartele si studiile derulate pana in prezent, incubatoarele de la K-Systems, prevazute cu 10 compartimente individuale, asigura recuperarea rapida a parametrilor esentiali dezvoltarii embrionilor, blastocistilor, s.a.
 
Totodata, pentru a elimina si cele mai mici riscuri de periclitare a rezultatelor unei astfel de proceduri, incubatoarele de acest gen sunt prevazute cu o a 11-a incinta, destinata mentinerii temperaturii optime pentru medii, vase Petri, micropipete sau alte medii si consumabile necesare.
 
In concluzie, mediul ambiant in care sunt cultivati embrionii este foarte important deoarece are rolul de a completa cu succes stadiul de cultivare. Pentru o incubatie corecta a embrionilor trebuie sa fie luati in considerare urmatorii parametri: temperatura, mediul de cultura utilizat, amestecul de gaze si concentratia de CO2 furnizata.

slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL