Se incarca...

Diagnosticul si monitorizarea sepsisului cu ajutorul lactatului


In fiecare an, viata a peste 27 de milioane de oameni, din intreaga lume, este amenintata de sepsis. Tratamentul inadecvat sau intarziat conduce la agravarea bolii pana la sepsis sever, soc septic si, in cele din urma, la 8 milioane de decese pe an.

Eforturile recente, de reducere a mortalitatii, s-au axat pe generarea definitiilor sepsisului si a conditiilor conexe pentru identificarea timpurie si punerea in aplicare a terapiei tintite (individualizate). In ciuda acestui fapt, incidenta sepsisului a crescut semnificativ in Statele Unite ale Americii; spitalizarile si costurile aferente dublandu-se in ultimii 10 ani.

Diagnosticarea rapida a sepsisului este esentiala pentru reducerea mortalitatii. Prin urmare, se doreste identificarea directiilor actuale, pentru diagnosticul si managementul acestuia, cu accent pe rolul testelor de laborator, inclusiv pe analiza lactatului.

Dezbaterile recente, pe acest subiect, ilustreaza utilitatea lactatului atat in ​​diagnostic, cat si in monitorizare, precum si importanta cerintelor pre-analitice si analitice necesare unei testari corecte.

Radiometer Medical ApS vine in ajutorul depistarii si monitorizarii sepsisului, oferind o testare corecta a lactatului, la pacientul septic, cu ajutorul analizoarelor ABL90 FLEX si ABL90 FLEX PLUS.

slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL