Se incarca...

Diagnosticarea diabetului cu ajutorul analizoarelor HemoCue


Sistemele fiabile si precise pentru screening-ul, diagnosticarea si monitorizarea diabetului zaharat sunt cheia unei ingrijiri de inalta calitate a pacientului.

Diabetul reprezinta o epidemie la nivel mondial, fiind una dintre cele mai provocatoare probleme de sanatate ale secolului XXI. Este o boala multisistem, care necesita preventie si gestionare complexa pentru minimizarea posibilelor complicatii. De-a lungul anilor, au fost publicate mai multe recomandari si instructiuni cu scopul de a ghida specialistii din domeniul sanatatii in demersul lor cu privire la diagnosticul, screening-ul si managementul acestei boli.

HemoCue contribuie la furnizarea unor sisteme precise de masurare a glucozei in regim Point Of Care. Un analizor HemoCue este suficient de sensibil pentru a putea diagnostica si monitoriza diabetul zaharat tip 1, tip 2 si gestational.

Gama HemoCue, pentru masurarea glucozei din sange, cuprinde spectrofotometre portabile, dezvoltate pentru uz profesional. Analizoarele din aceasta categorie conduc la rezultate cu o acuratete ridicata, motiv pentru care au fost utilizate ca si sisteme de referinta pentru alte metode de testare.

HemoCue Glucose 201+ si 201+ DM identifica nivelul de glucoza rezultat in urma reactiei de modificare a glucozei dehidrogenaza si masoara cantitatea totala a acesteia, in punctul final, prin fotometrie.

Imbunatatirea adusa de varianta HemoCue Glucose 201+ DM este repezentata de managementul datelor, util in monitorizarea pe termen lung a unui flux mare de pacienti.

Pentru mai multe informatii, legate de aceste noi dispozitive medicale, va rugam sa accesati urmatorul link: https://www.hemocue.com/en/solutions/diabetes.

slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL