Se incarca...

Cel de-al 17-lea Congres International al Academiei de Reproducere Umana


Data: 15-18 Martie 2017

Locatie: Hotel Parco dei Principi, Roma, Italia
Organizator: Academia Internationala de Reproducere Umana
 
Inca din 1974, Congresul International al Academiei de Reproducere Umana s-a desfasurat in fiecare an, in alta tara, reusind astfel sa cuprinda, o data cu trecerea timpului, intreg mapamondul. In cadrul ultimei editii au fost sustinute 249 de discursuri si prezentate 225 de afise ale delegatilor, intrega activitate fiind sprijinita de mai multe companii farmaceutice.

Anul acesta, congresul va avea patru sesiuni de postere care vor acoperi toate subiectele ce urmeaza a fi dezbatute in cadrul intalnirii. Acestea vor fi prezentate sub forma de e-postere, fiind structurate in macro-teme. Printre sponsorii evenimentului se regaseste si compania daneza ORIGIO – producatoare de medii si consumabile destinate fertilizarii in vitro.

Congresul va fi structurat pe urmatoarele teme propuse spre dezbatere:

·         concentrare academica;
·         lectii cheie;
·         dezbateri ale expertilor in domeniu;
·         simpozioane sponsorizate;
·         prezentari orale;
·         sesiune afise.

Fiecare din sesiunile amintite mai sus va fi acoperita prin trei sau patru specialisti de renume din domeniu care vor prezenta cercetarile lor stiintifice, in aproximativ 20 de minute plus 5-10 minute dedicate discutiilor. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati urmatorul link: http://hr2017.humanrepacademy.org/program/.

Sesiunile de "concentrare academica", gazduite de catre membrii academiei, vor fi caracterizate printr-o scurta prezentare a temei alese si o discutie amanuntita, in cadrul careia vor fi implicati toti participantii. Acestea se vor concentra pe subiecte importante precum problemele intalnite in practica clinica, diagnostic si tratament.

Programul stiintific va fi acreditat de catre Consiliul European de Acreditare pentru Educatie Medicala Continua (EACCME).

slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL