Se incarca...

Analizor de hemoglobina si hematocrit Hemo Control

Cod produs: 3000-0031-6801

Hemo Control este un analizor point of care pentru determinarea hemoglobinei, care ofera rezultate imediate si precise atat pentru hemoglobina cat si pentru hematocrit, prin intermediul unui singur test.

Producator: EKF Diagnostics Holdings plc
Pret: 2.856,00 RON TVA: 456,00 RON (TVA inclus)
Adauga in cos
Asistenta online +40 21 332.76.31

Detalii despre Analizor de hemoglobina si hematocrit Hemo Control

Hemo Control este usor de utilizat si ofera rezultate cu o eroare < 2% pentru hemoglobina si hematocrit, in 25 de secunde dintr-o singura proba mica.
Analizorul de hemoglobina Hemo Control de la EKF, utilizeaza tehnologia inovativa NXT a microcuvetelor pentru o procedura de recoltare usoara si rapida, care minimizeaza in acelasi timp cantitatea de deseuri.
Microcuvetele NXT au fost concepute cu o deschidere larga pentru colectarea probei de sange, insemnand faptul ca utilizatorii pot tine cuvetele in aproape orice unghi pentru a colecta proba de sange de la pacient. Microcuvetele NXT au de asemenea o fanta in spatele spatiului pentru proba ce permite aerului prins sa fie eliberat. Existenta aerului intr-o proba de sange va duce la rezultate incorecte, drept urmare, prin afisarea unui rezultat corect de prima data, microcuvetele NXT mentin atat costurile cat si disconfortul pacientului la minin.
Odata ce o proba a fost recoltata, suportul de microcuvete incorporat asigura faptul ca sangele nu se va scurge atunci cand este introdus in analizor. Acest fapt minimizeaza riscul de contaminare a analizorului pentru utilizarile viitoare.
Rezultatele pacientului sunt obtinute in 25 de secunde si pot fi salvate in memoria analizorului Hemo Control pentru a fi descarcate ulterior.

Prezentare video:


Accesorii si produse similare
slogan
Urmareste-ne pe Google plus! Urmareste-ne pe Twitter! Urmareste-ne pe Facebook! Urmareste-ne
All Rights Reserved. Copyright © 2002 - 2014, SC X-Lab Solutions SRL